okej...

okej, nu ska jag berätta vad vi gjorde på onsdagen.
Först kom Fidde och Dilsah vid klockan 12. Jasse skulle komma 3 och vi visste inte riktigt vad vi skulle göra. Men då kom vi på att vi skulle klä ut oss till påskkärringar så då gjorde vi det och sen gick vi hem till Jasse och knackade på hennes fönster. Då öppnade hon och sen tog vi hennes saker och gick till handlarn och sa "bus eller godis". men då sa dom bus och vi hade inget bus. Det blev jättepinsamt så då sprang vi iväg och frågade samma sak i affären nere i tunnelbanan men vi fick inget där heller så då gick vi till kinagungan.
sen gick vi hem och skulle gunga i trädgården men när Jasse hoppade upp på gungan gick hela grenen av! sen gick vi in och åt.
Sen tog vi gatkritor och gick ut på gatan och ritade. sen gick vi in och hällde upp massa godis, chips och ostågar i skålar och la oss nere i gästrummet där vi skulle sova. Där nere tittade vi på Twilight. Gud vad vi skrattade, fast det inte var meningen att det skulle vara roligt. Men filmen var jättebra.  Sen snabbspolade vi filmen fram och tillbaka på vissa ställen så det såg jätteroligt ut och då skrattade vi ännu mer.
 sen skulle vi sova men vi bara låg och pratade och skrattade jättelänge. Men tillslut somnade vi.
sen på morgonen var typ alla vakna 8, och då gick jag Jasse upp, men Fidde och dilsah sov igen tills klockan var typ 10. Då åt vi frukost och Jasse råkade hälla ut massor med juice. Haha! Sen gjorde vi lite olika saker och efter lunch gick dom hem.

Det var vad vi gjorde och vi hade jättekul!!!

Onsdag 1/4

Gud vad länge sen det var jag skrev! Men nu skriver jag iallafall. Idag är det första april. alla i skolan gick typ runt och försökte luras. Vår lärare lurade oss och sa att vi skulle göra ett prov som vi egentligen inte skulle ha! XD 
I helgen köpte jag lite saker, som ni kommer få se sen. Nästa vecka är det påsklov(jippie!). Jasmine, Fidde och Dilsah ska sova över hos mig på onsdag, och vi ska titta på Twilight. (jippie!). Och 15/4 ska jag, mamma, pappa och Herman till Sardinien! (jippie!). Det ska bli såå skönt!


Röda ballerinor

Röd väska, Indiska,

Svarta och guldiga adidas

Blå cheap monday




Det var allt från mig, ses?

RSS 2.0