Skumgummiblommor

man kan göra lockar i håret med dom här..

Bli medlem!

http://www.gratismode.se/?c=45274

En bra sida att bli medlem på!

Bli medlem!

http://www.gratismode.se/?c=45274

En bra sida att bli medlem på!

Sommar

gud vad jag längtar till i sommar. en bild på vad jag gjorde i somras.gud vad jag längtar till sommaren! en bild på vad jag gjorde i somras.

Tingeling

blogg bakgrund 2

17/2

Hallå! Idag har jag varit i skolan. På klubben övade jag och dilsah på vår dans. den e bäst! Vi ska vara med i Let's dance".  Vi ska dansa till låten "Build me up, buttercup". Haha! Sen gick jag och Dilsah hem till mej. Vi spelade monopol och övade ännu mer på vår dans.
Vi ska uppträda på fredag(hjälp!). Hoppas det går bra.  I lördags köpte jag 2 tröjor och ett par örhängen. En tröja från limited too och en tröja från monki och örhängena från typ buon birgitte eller nåt. Dom var fina. När jag skulle betala tröjan från limited too så blev det nåt fel så jag köpte den för 1 krona och 50 öre. det var bra!

kram Hanna


fortfarande 2/2

sitter och laddar ner saker till sims men datorn har typ hängt sig. bläh.. Imorgon är det tisdag. Hela klassen har sovmorgon. Hoppas att jag inte glömmer det.  Fattar inte hur man lägger ut bilder. Får väl försöka lista ut hur man gör (eller så kanske jag får hjälp?).  Läste just Jasses blogg. Ska nog kolla fiddes också. Jag vill gärna ha tips om bloggen, för är ju ny och fattar inte så mycket(t.ex det där med bilderna).Jaja! Ska läsa fiddes blogg nu(hoppas hon har skrivit).

kram Hanna


...

...

2/2

Idag har jag varit i skolan. Vad vi gjorde i skolan: vi skrev namn på länderna i europa på en karta, vi hade matte, engelska(lyssnade på nån skiva om en tjej som åkte rullskridskor XD). Och sen gick vi till badhuset. Jag har redan skrivit vad man skulle göra men gör det ändå igen. Först skulle man simma 150m bröstsim sen 50m rygg. Det gick ganska bra tror jag. Sen fick vi gå till lilla bassängen(XD), och fick göra typ vad vi ville. Sen gick vi till djupa igen och skulle simma under vattnet och lite andra saker. Sen fick vi gå och basta(och duscha). Sen skulle vi klä på oss. Det tog väldigt lång tid men tillslut var vi klara. Så åkte vi tunnelbana tillbaka och sen gick vi till Klubben. Och nu är jag hemma...  Herman tog med sig en kompis hem:(. Det var vad som hände idag.

kram

ses

nä nu ska jag titta på mia o klara

kram

hahaha!


1/2

Idag har jag varit med isolde. Vi dansade dansmatta. Hahahah! Det var kul. åt just mat(kyckling o ris). Neej! Imorgon är det måndag. Vi ska ha nån simgrejs i skolan. 150m bröstsim 50m rygg. Hm... Och på torsdag är det provräkning. Hm...Igår gjorde jag typ ingenting. Just det skulle ju bestämma dom där teaterreplikerna med Erika. Oops! Kan väl göra det nån annan dag.

kram


börjar fatta

liite

blääää

shit fattar inte hur man ändrar bakgrund!snälla hjälp!

hejsan

hejsan! just nu är jag med min kompis isolde så jag kan inte skriva mer nu. hej då!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0