Fredag

Så har man alltså klarat av första veckan i skolan! Och det är jätteskönt med helg nu... För ett tag sen kom min faster med sin man och sin hund. Om en stund ska vi äta- kycklingfile med potatis och  pappas beairnesås(vet inte hur man stavar men mums).

Torsdag

Hellu! Idag har jag varit i skolan, hehe...  Är jättetrött, men det är iallafall bara en dag kvar till helg...
Lite kort men vill inte skriva vad vi gjorde i skolan, så tråkigt.


Onsdag

Idag har jag varit i skolan och på teater. Vi ska kanske spela Alice i Underlandet, tihi...

Och vet ni, i november ska jag åka till Jordanien! Det ligger vid döda- och rödahavet och verkar jättemysigt...


Blä...

Sista dagen på sommarlovet. Datorn funkar inte. Typ inge kul på tv. Blähä

Söndag

Kom hem igår, jätteskönt. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska iallafall fortsätta att packa upp alla saker:) Nu är det inte långt tills skolan börjar, och inte till min födelsedag heller. Har redan fått lite presenter frå mormor, morfar, farmor och farfar. Morfar råkade avslöja en sak jag ska få av mina kusiner, tihi.

Torsdag

Hellu! Igår var vi och körde gokart, jättekul. Efter det gick vi och fikade på en kyrkogård;) Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Jaha... juste visste ni att även här i kristinehamn händer det lite saker. nämligen att igår var det "skottlossning i centrala kristinehamn"! Fast det visade sig sen att det kanske var luftpistol(eller vad det heter)... jaja vi ses.

Lördag

Igår kom mamma och pappa hit till stugan och idag eller imorgon ska vi till farmor och farfar och sen ska mamma och pappa åka hem igen. Äntligen har jag fått min mobilladdare! Mormor och morfar har så gamla mobiler att laddaren inte passar...  Men jag kommer hem till stockholm nästa lördag! Nån som vill hitta på nåt måndagen innan vi börjar?


uh...

Gud, jag vill hem! Även om det är jättebra här, så vill jag hem... men jag kommer inte hem innan en vecka till har gått! , Det regnar så man kan inte ens vara ute. Men gud va jag gnäller, här får ni lite bilder:



Nehe, det funkade inte... men nu ska vi iallafall åka in till stan, ses.

Så..

Vad tycks?


!!!!!!!!!!

eiu!!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bajskorv!!!!!!!!!

Alltså...

... jag håller på och ändrar lite och jag vet att det är ganska likt dilsahs med rosen och så men det kommer ändras mer när jag kommer hem:)

Mazzor med Kramizzzzar

Onsdag

Hellu! Är fortfarande i stugan och ska snart äta frukost. Igår har jag badat och ritat och målat och läst gamla julia och glitter:) Om man nu kan säga så. Alltså "igår har jag". jaja, idag ska jag nog sola och bada eftersom det skulle bli  bra väder idag:) Men börjar sakna stockholm... Alltså, jag har inte varit hemma på typ en månad... Och jag har inte ens nån kamera eller mobil (kameran är sönder och jag har glömt mobilladdaren). Men gud va skönt det är här! Nästa vecka ska jag va hos farmor och farfar med herman och seeen kommer jag hem. men nu blir jag hungrig hej då!

Kramz

Söndag

Hellu! Igår kom jag hem från danmark och nu är jag här i stugan igen. Hade det jättebra i danmark, men kan tyvärr inte visa några bilder  eftersom både min och mammas kamera är sönder, men hoppas att jag kan få bilder från farmor och farfar... Jaja,  här är det jättefint väder och jag har vänern är det minst 21 grader:)
Men tyvärr har jag ettt problem: jag har glömt mobilladdaren! Buhu... menmen det finns väl inget att göra åt det...

Kramiz

Danmark

Hellu! Är fortfarande i Danmark. Idag har jag  badat i vår fina pool och bubbelpool här i vårat hus som vi hyrt. Vi har också varit inne i stan och shoppat lite :)

Imorgon åker vi till legoland, ska bli jättekul, men vi får väl se vad jag vågar åka, ska försöka åka nåt lite läskigt iallafall:)

Kramiz

RSS 2.0